Силиконката напуска VIP Brother

Миската недоволна – не може да учи за изпитите си по право, заедно с нея си тръгват Азис и Камелия
30 мар 2009 07:11,
178
Силиконката напуска VIP Brother
Снимка: Булфото

Мис България 2009 Антония Петрова напуска VIP Brother.

Откакто е в къщата перхидролената перничанка със силикон в гърдите така и не можа да се приобщи към съквартирантите.

Рядко участва в общите им разговори и винаги се сърди, когато не я изберат за участие в някоя мисия.

„Не мисля, че да уча цигански, или пък да участвам в конкурс по пижами, е благотворителна кауза. Вън ще съм много по-полезна - каза тя и продължи:

- Ето сега участвам в една кауза да спася Пернишкия театър, който горя, участвам и в кампанията за Белоградчишките скали... А и тук не мога да чета, все пак това е право, пет години за какво съм учила”, проплака тя.

Все причини, изтъкнати от Антония, която поиска днес да напусне шоуто.

Тази вечер от къщата си тръгват и гост-звездите Азис и Камелия. Той влезе в шоуто в сряда, а тя – в четвъртък.

Преди това обаче те ще имат правото да номинират двама съквартиранти.
 
Днес още четирима випове ще влязат в номинации и ще се борят за оставане в шоуто.

Събраните пари от обаждания и SMS-и ще отидат в сметката на втората благородна кауза на VIP Brother – спортни школи в домовете за изоставени деца.

Още за VIP Brother

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
0
 
1
 
! Отговори
Niko преди 15 години
В началото като я дадоха да печели конкурса и аз си казах че е много грозна, но в последствие като я видях в Брадъра установих че причина да мисля така са били некадърните гримьори на конкурса.Тони, супер мацка си да знаеш, всичко ти е на мястото, дори и акъла.Всеки човек си има дефекти, но мисля че откакто спечели конкурса доста хора тенденциозно и се нахвърлят и то несправедливо.Милен Цветков показа изключително неджентълменско поведение спрямо нея и съвсем тенденциозно искаше да я злепостави, искаше да проведе тест за нейната интелигентност и да я декоронова, мисля че това беше неправилно от негова страна, и по-скоро падна неговия рейтинг на джентълмен.Биг Брадър също - защо му беше да провежда втори конкурс за красота, но вече в къщата, освен с причината да създаде интриги и напрежение, при условие че си имаха прясна мацка Мис-ка?!!?Освен с надеждата да не я изберат и да я унижат.Абе пълен абсурд!И съвсем естествено е една къща пълна с медийни звезди да се опитат да изолират едно момиче незивестно никому засега, освен известна като "Мис".Може би и тя не положи достатъчно усилия да се сработи, но съм сколонен да и простя при условие че едва ли не влезе направо от конкурса и е била вероятно под някаква еуфория, както би се чуствал всеки!Мисля че завършека е съвсем нормален, Тони да си тръгне.Тя не получи дължимото уважение.Това е несправедливост!Made in Bulgaria ;)
136
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
-mis buigaria trqbva da e estestvena ane silekonova,jurito ne e bilo dostata4no zapoznato s vuprosa za krasotata i...
135
0
 
1
 
! Отговори
viovioi.blog.bg преди 15 години
Ти си поставен. Виж какви са свободните мнения. Защо да сме комплексари?? Всеобщото и напълно обективно мнение е, че Антония Петрова не притежава качествата да е мис България. Не е грозна, но не е истинска. По скоро е с посрвдствена хубост, като всяка една от колежките в офиса. Така стоят нещата, затова хората реагират по този начин. Всички положителни мнения са поставени. Откровено, тя не притежава качества за мис.
134
0
 
1
 
! Отговори
Kiroskalata преди 15 години
и косата и е удължена и сгъстена с кичури. Има ботокс на челото и лифтинг на лице и скули. Преди 1 г си е правила и липосукция на корема и бедрата. Изрусена е с перхидрол. Зъбите и са изпилени и и е поставена протеза мералокерамика. Има добра ноктопластика и искуствено удължени мигли. Е и Киро Скалата да му направят тези неща и той ще стане мис България...
133
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Mного наистина-перфектна е,престанете.
132
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Kaто кукла е красива! Много си красива, Антония!Не обръщай внимание на комплексарите! Те ще си тънат в своята мизерийка и само ще плюят! Дерзай! И много успехи в живота!
131
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
По грозна Мис България едва ли някога е имало или ще има.Тя става единствено да плаши децата.
130
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
по скоро мис кукла барби
129
0
 
1
 
! Отговори
viovioi.blog.bg преди 15 години
От Космоса се вижда, че никой не лафи с нея, никой мъж не се закача - нали е красавица все пак?? Мъжете действат първосигнално, няма женен, няма сгоден, обвързан или такива работи. Видят ли готина мадама се пробват. Но на нея никой не започна да се мазни и слага? Никой!! Значи не е красавица!! Остава да е умна, но май не е и много умна. Парадира с 2 висши образования? Аз познавам хора с висши образования, които са добри специалисти но как да кажа са слабо интилигентни. Интилигентността е природно качество до някъде. Поведение, такт, лична харизма и към всичко това като се добавят познания за света ето един интилигентен човек!! Сори, но тя е малко ограничена в разбиранията за нещата като цяло.
128
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
винаги съм мислила,че конкурсите за миски се манипулират, но сега се убеждавам , че е така.А зависшите образования какво да кажа ? Да каже от кой институт ги е взелаАнтония, защото едновремеимаше такиваи в Монтана.
127
0
 
1
 
! Отговори
krassi преди 15 години
Ако толкова е важно за нея да спомене висшето си образование, то нека спомене от кои институти.След 90-те години, всеки има висше, но без покритие.Аз например се намъчих от висши кадри като Нов Български, право Благоевград и др.Вече не ги взимам на работа.Признавам старите университети.А колкото до красотата и` намирам я за вулгарна с тези изкуствени гърди.Нека апелираме да върне короната!!! Красотата е естествено нещо и състояние на духа, а не превзетост и глупост от рода - молих момчетата да не ме номинират, защото аз съм си вече N1.Сори девойко, но Бакалова наистина е красива.
126
0
 
1
 
! Отговори
kia преди 15 години
Тази "красавица" е от Пазарджик, а не от Перник, поне така пише във визитката й във Вип Брадър 3.
125
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Bojeeeee, grozna kato smyrtta....
124
0
 
1
 
! Отговори
Гери преди 15 години
Е каквото и да ми говорите никой неможе да ме убеди че е красива... а за интелигентността и ... прекалено се перчи с тия висши и т.н. не мисля че това е избора на България... Нищо чак толкова красиво не намирам в нея, а все пак е конкурс за красота, а не за кой колко висши образования има!!!
123
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
до 119, 120, 121 - слабоумнико, предполагам че си също толкова грозен и комплексиран като баба си мис Антония, за да натряскаш три простотии една след друга във форума. А че си *** вече го доказа.
122
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
прекалена хвалба от нейна страна с тия висши, само това повтаря и как е мис българия.........може и мис свят да стане, но по-хубава няма как....
121
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Браво на момичето, а всички които я плюят са комплексарчета!
120
0
 
1
 
! Отговори
Dara преди 15 години
Абе, младежи и девойки, цялата тази история всъщност е тъжна. Адски тъжна. Халал да са й и висшите и титлата. Що се отнася до представянето навън...това сме ние, сори, приемете го.
119
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Много е готина, много добро решение от нейна страна, а вие *** комплексарчета - вижте се първо в огледалото - а после се наакайте!
118
0
 
1
 
! Отговори
bai Pesho преди 15 години
Kakuv e toq skelet s 2 naduvaemi topki be? Stava samo za shamandura na moreto.